Abonneren

Wilt u abonnee van het Houtblad worden?
U blijft dan op de hoogte van ontwikkelingen in de hout- en bouwsector!

Het Houtblad is een platform voor vakprofessionals over hout, bouw en architectuur. Het Houtblad richt zich voornamelijk op beslissers in de bouw met markt- en sectornieuws. De inhoud weerspiegelt de veelzijdigheid van hout en de talloze mogelijkheden die hout biedt. Het Houtblad besteedt aandacht aan architectuur en constructieve en bouwfysische aspecten, onderwijs, ambachtelijke en artistieke toepassingen. Het Houtblad is opiniërend en adviserend. 

De website bevat dagelijks het laatste nieuws, achtergrondinformatie, actuele dossiers, beschrijvingen van beeldbepalende projecten en een uitgebreid archief waardoor bezoekers veel meer informatie en inzicht krijgen op het vlak van houtarchitectuur, houtproducten en houttoepassingen. De website bevat een duidelijke, eenvoudige menustructuur waarmee de bezoekers snel relevante informatie vindt over Architectuur, Bouw of Hout.

Houtbladbundelverkleind1

 

 

                                                     Abo-knop-HTBCompleet  Abo-knop-HTBMagazine


VVNH-leden krijgen Het Houtblad automatisch toegestuurd.
Bedrijven aangesloten bij Fonds OO&A ontvangen Het Houtblad gratis.

Leden van CNV Vakmensen en FNV Bouwen & Wonen én werkzaam in houthandelsbedrijven, ontvangen een gratis abonnement na registratie Schrijf u nu in.

Werknemers die géén lid zijn van een van de bonden en in dienst zijn van een houthandelsbedrijf ontvangen een gratis abonnement na registratie. Schrijf u nu in.

Studenten aanbieding: word gratis
abonnee!
Als abonnee van Het Houtblad ben je altijd op de hoogte van de belangrijkste nieuwsitems in jouw toekomstige sector. Het Houtblad biedt onder meer artikelen als inspiratie voor je studie en de mogelijkheid kennis te maken met de sector. Als student kun je daarom geen nummer van Het Houtblad missen.
Neem nu een gratis studenten abonnement!

Bent u BNA-lid? profiteer van 35% korting op een abonnement van Het Houtblad. Schrijf u nu in.

Bent u HIBIN-lid? profiteer van 35% korting op een abonnement van Het Houtblad. Schrijf u nu in.

Bent u KiVI / NIRIA -lid? profiteer van 35% korting op een abonnement van Het Houtblad. Schrijf u nu in.

Bent u NBvT-lid? profiteer van 35% korting op een abonnement van Het Houtblad. Schrijf u nu in.

Leden van de AVIH profiteren ook van 35% korting op een abonnement van Het Houtblad. Neem contact op met de AVIH om u aan te melden.