Abonneren gratis

Abonnementstype *

Voor werknemers in houthandelsbedrijven is het belangrijk om bij te blijven in hun vakgebied. CAO-partijen onderschrijven dit belang.
Daarom krijgen werknemers in deze branche op aanvraag een gratis jaarabonnement op Het Houtblad. U ontvangt dan 8x per jaar het vakblad,
wekelijks de nieuwsbrief en alle informatie op www.houtblad.nl. Leden van CNV Vakmensen of FNV Bouw krijgen Het Houtblad via hun bond.
Werknemers die geen lid zijn van een van de bonden en in dienst zijn van een houthandelsbedrijf ontvangen een abonnement na registratie.
U bent wel verplicht uw O.O.& A code in te voeren in het formulier. Dit is het unieke nummer van uw houthandelsbedrijf.

Vul onderstaand formulier in om GRATIS Het Houtblad aan te vragen.

Voor vragen over uw bestelling of hulp bij uw aanmelding kunt u contact opnemen met onze klantenservice

E-mail:                  houtblad@mybusinessmedia.nl
Telefoon:              +31 (0)570 - 504 325


Aanhef *


Algemene voorwaarden *

Prijzen zijn exclusief btw en € 3,95 administratiekosten.

Proefabonnementen stoppen automatisch. Mybusinessmedia legt gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met de uitgever. Deze gegevens worden gebruikt om een overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van de uitgever, zijn werkmaatschappijen en zorgvuldig geselecteerde derden. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan: Mybusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer.

De klantenservice is telefonisch bereikbaar van 9.00-17.00 uur op 0570 - 504 325.