Nordic Beits AQ nu ook voor industrieel gebruik

Olst , 19 december 2016 10:00 |

Van de succesvolle impregnerende houtbeits van verffabriek OAF Holland is er nu ook een variant voor industriële toepassing: Nordic Beits AQ. Die is uitstekend geschikt voor borstelen, dompelen of flow coating.

De Nordic Beits AQ is een watergedragen semi-dekkende beits, geïnspireerd op robuuste bescherming en de prachtige kleuren uit Scandinavië.

Natuurlijk hout
De beits is met de kwast of roller eenvoudig aan te brengen op onbehandeld, behandeld of geïmpregneerd hout en biedt een uitstekende bescherming tegen het wisselende klimaat. De beits is schimmel-, rot- en aangroeiwerend. Hij is zelfs aan te brengen over oude carbolineum of andere creosootproducten. Semi-dekkend, waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

Borstelbeits

Voor industriële toepassingen is Nordic Beits AQ leverbaar als borstelbeits (BB), die ook kan worden toegepast voor de dompelmethode en bij flow coating. Hij is leverbaar in OAF-kleuren. Ook mengkleuren of een eigen kleurlijn behoren tot de mogelijkheden.

Toepassing
Nordic Beits AQ wordt veel toegepast bij tuinhout, gepotdekselde schuren en gevelbetimmering aan het huis. Hij is tevens uitermate geschikt voor het behandelen van staande en liggende houten interieurdelen voor binnenshuis toepassingen.

Meer informatie via Verffabriek OAF Holland in Olst, info@oafholland.nl of 0570 56 38 38.