Architect Andrew Waugh op FSC Event

Arnhem, 8 januari 2018 09:37 | Door de redactie

De Britse architect Andrew Waugh van Waugh Thisthleton Architects is een van de sprekers op het FSC Event van donderdag 8 februari. De visionair was in november de hoofdspreker op de Houtdag en gaf er een masterclass

Volgens Waugh is hout hét materiaal van deze eeuw. De pionier in houtbouw zal zijn toehoorders inspireren met voorbeelden van gebouwen die hij uitsluitend in hout uitvoert.

Vier sprekers
Het FSC Event opent met spreker en directeur Alex van Hooff van Burger's Zoo in Arnhem, waar de bijeenkomst plaatsvindt in het Safari Meeting Centre. Hij vertelt meer over de locatie en zijn relatie met duurzaam bosbeheer, bosbescherming en biodiversiteit. De derde spreker is meteoroloog en klimaatdeskundige Reinier van den Berg, die onlangs de FSC-bossen bezocht in Suriname en Brazilië. Directeur Joris Thijssen van Greenpeace Nederland is de vierde spreker.

Speakers Corner

Daarna volgen de Speakers Corners, waarbij de deelnemers twee onderwerpen kunnen kiezen. Voorbeelden daarvan zijn urban mining, milieuprestatie gebouwen.
Het FSC Event begint om 13.30 uur. Het volledige programma staat op de website van FSC.