Bekendmaking onderzoeksresultaten polypyrrol

Deventer, 30 oktober 2017 10:15 | Door de redactie

In de Gasfabriek in Deventer worden op 14 november de onderzoeksresultaten bekendgemaakt van de toepassing van polypyrrol voor biobased gevels.

Het lectoraat Sustainable Building Technology & Material van Saxion Hogeschool heeft onderzoek gedaan naar hoe mooie en duurzame houten gevels kunnen worden gebouwd met het goedkoopste hout. Bij dit slotevent worden een aantal resultaten getoond met goede kansen voor toepassing van polypyrrol voor gevelbekleding. Dit onderzoek is twee jaar geleden van start gegaan. 

Demonstratiegevel

Op de bijeenkomst kan tevens een demonstratiegevel bekeken worden zien. In een modelwoning van het House2Start-concept is een gevelvlak te zien met polypyrrol vuren bekleding. De deelnemers krijgen na afloop een proefmonster polypyrrol vuren mee. De bijeenkomst is van 13.30 uur tot 17.00 uur.  
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link.

Programma
14.00 Welkom door middagvoorzitter Suzan Beuvink-Veldhuis
Interview met BBT-directeur Raimond Bartelink, uitvinder en onderzoeker Jacco Eversdijk van TNO, directeur Olaf Vijn van Mevo Houtindustrie, producten polypyrrol vuren 
Studentenpitch 
In perspectief Polypyrrol 2.0, projectleider Andries van Eckeveld, RAAK mkb-project
Viervoudig pitchspectief op Polypyrrol 2.0 door Raby Malki, Saxion-onderzoeker project Polypyrrol, directeur Olaf Vijn van Mevo Houtindustrie (producent), directeur Henk Gersen van IAA Architecten Enschede (ontwerper) en adjunct-directeur Michiel Vincent van De Groot Vroomshoop (verwerker)
Materiaalontwikkeling voor de bouw, Christian Struck, lector Sustainable Building Technology & Material
Modelwoning House2Star, directeur Christiaan Kats van DCK Vastgoed
16.00 Excursie naar de House2Start-modelwoning
16.30 Borrel