Houtdag 2018

 MBM_Houtdag_Header_apr2018_1

 

HOUT OP TRIOMFTOCHT

Inspireren - Informeren - Implementeren
 
Datum:
Donderdag 15 november 2018
Locatie:
Hotel Jakarta, Java-eiland Amsterdam
Prijs:
Houtblad-abonnees € 95,- *
Niet-abonnees € 195,- *
Studenten € 50,- *
Studiepunten:
Architecten en constructeurs verdienen studiepunten door deelname aan de Houtdag (2 punten) en aan de masterclass (2 punten)


Waar werd gedacht dat hout een grondstoffigheid uit de oude doos was, blijkt nu dat het als oneindig bijgroeiend bouwmateriaal mijlenver voorligt, óók op andere, pas nu ontdekte circulaire materialen. Omdat er eeuwenlang met hout is gebouwd, bestaat er veel ervaring mee. Met nauwelijks beperkingen is het geschikt voor toepassingen in talrijkheid.

Thema
Mede door innovationele ontwikkelingen bij houthandels, timmerfabrieken, producenten en onderzoeksinstituten, inclusief de milieucertificering van bos en hout, heeft het materiaal een enorme bouwsprong gemaakt. Vooral een product als kruislaaghout draagt daaraan in grote mate bij, zoals aan houthoogbouw, waarmee de grenzen aanzienlijk zijn verlegd. Daarom heeft Houtdag 2018 als thema: HOUT OP TRIOMFTOCHT

Rondleiding
Deze editie heeft een extra onderdeel; rondleiding door houthoogbouwproject Hotel Jakarta (32 m hoog)! Gidsen zijn: architect SeARCH, houtproducent Derix Gelijmde Houtconstructies en eigenaar Westcord Hotels - Hotel Jakarta.

Sprekers en rondetafelsessie
De (internationale) sprekers zijn allen voorlopers. Zij leggen de nieuwe wereld van het hout bloot: van ontwerp naar computerimplementatie naar productie naar montage. Ook is er weer een interactieve rondetafelsessie die direct contact biedt met sprekers en vele houtexperts. Dit gebeurt aan statafels in de zaal en op de Informatiemarkt bij de stands.

Informatiemarkt
In de lounge en bakkerij, met elkaar verbonden via een corridor langs de binnentuin, is opnieuw een inspirerende Informatiemarkt van de sponsors.

EXTRA: Masterclass
Masterclass (wordt binnenkort ingevuld)

Programma:
  • 09.30 uur Inloop met koffie en thee
  • 10.00 uur Masterclass...
  • 12.00 uur Lunch
  • 12.30 uur Doorstroming naar Houtdag

VOOR WIE? 
Deze bijeenkomst is bestemd voor architecten, constructeurs, adviseurs, beleidsmakers overheden, docenten/studenten, houthandelaren, aannemers en projectontwikkelaars. 

INSCHRIJVEN

 
* Campagnebeeld: Hotel Jakarta / Foto: Hans de Groot